40. Jazz-hölkkä juostaan Jazzien pääviikonlopun lauantaina 20.7.2024.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

jazz 2022 2

39. Jazz-hölkkä juostiin lauantaina 16. heinäkuuta 2022.

Noin 7.5 kilometrin mittaisen reitin nopeimpia olivat Joonas Ylikahri 26.50 ja Vilja Kauranen 29.39.

Tulokset

jazz 2022 1

jazz 2021 1

38. Jazz-hölkkä juostiin lauantaina 17. heinäkuuta.

Juomat tämän vuoden kilpailuun tarjosi Prisma Länsi-Pori.

DSC 3085

Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi Pori Jazz -festivaalit jouduttiin perumaan tänä vuonna. Pori Jazz -hölkkä sen sijaan juostiin perinteiseen tapaan heinäkuun puolessa välissä. Osallistujia tähän Jyrki Kankaan muistojuoksuun tuli peräti 120.

Jyrki Kangas (20.1.1944 - 27.2.2020) muistetaan Pori Jazzien isänä. Pori Jazz -hölkkä syntyi niin ikään Jyrkin esityksestä lähes neljäkymmentä vuotta sitten. Pori Jazzien lisäksi Jyrki muistetaan armoitettuna muusikkona sekä myös innokkaana kestävyysjuoksijana. Jyrki oli tuttu näky muun muassa Porin Kuntoilijoiden järjestämissä tapahtumissa ja yhteislenkeillä. Halusimme kunnioittaa Jyrki Kankaan muistoa sekä perintöä porilaisessa liikuntakulttuurissa omistamalla tämän vuoden tapahtuman hänen muistolleen. Pidimme hiljaisen hetken ennen juoksun starttia Jyrkin ja toisen vasta menehtyneen seura-aktiivin Reino Astokarin muistoksi.

DSC 3089

Tulokset

jazz 2019 2

Kuvassa miesten sarjan kolmen kärki.

Jazz-hölkkä juostiin tuttuun tapaan aurinkoisessa ja lämpimässä säässä! Reittiä oli takavuosista uudistettu ja tänä vuonna juostiin pääosin Hanhiluotoa kiertävällä hiekkatiellä. Matkan pituus oli 7.7 kilometriä. Tapahtuman nopein oli tällä kertaa Joni Hulkko ajalla 25.56. Toiseksi juoksi Ali Abdulrahman jääden Hulkolle neljä sekuntia. Yleisen sarjan pronssia pokkasi Lauri Weman ajalla 28.05. Kilpailun kolmanneksi nopein mies oli M50-sarjan voittanut ikinuori Jouko Mahlamäki ajalla 27.25.

Naisten sarjan voitti Laura Sinikallas ajalla 34.53. Outi Seppä sijoittui toiseksi (35.06) ja Josefiina Saari kolmanneksi (41.57).

Arvonnassa olleen polkupyörän voitti Anu Pörsti.

Tulokset & väliaikoineen

jazz 2019 1

Kuvassa naisten sarjan kolmen kärki.

jazz 2019 3

David Åhman voitti M40-sarjan.

jazzholkka2018

35. Jazz-hölkkä juostiin lauantaina 21.7.2018. Päivän nopeimmat ajat noin 7.5 kilometrillä kellottivat Daniel Tidholm (26:30) ja Saara Mikkonen (33:32). Osallistujia oli satakunta.

Tulokset

Jazzvoitto
Voittaja Joonas Ylikahrin tyylikäs maaliintulo.

Tulokset

Jazz 2016

33.Jazzhölkkä juostiin osittain aurinkoisessa lämpimässä kesäsäässä. Miesten puolella kauan johtopaikkaa pitänyt UK Bratislavan Peter Cudrnak joutui lopulta taipumaan "aikuisjuoksija" Jouko Mahlamäelle 8:lla sekunnilla. Ajat n. 8 km matkalla 26.05 ja 26.13. Naisten puolella ylivoimaiseen voittoon juoksi Vammalan Minna Haka-Risku ajalla 28.38.
Tapahtumaan osallistui kaikkiaan 170 kuntoilijaa retkisarja mukaanlukien josta kiitokset niin juoksijoille kuin toimitsijoille.

Tulokset

Video

jazz holkka 2015

32. Jazz-hölkkä juostiin aurinkoisessa säässä. Letkeästi svengaavaan tapahtumaan osallistui noin 180 juoksijaa. Viiskymppiset hallitsivat päivän kilpailua. Miehistä nopein oli 50-vuotiaiden sarjan voittanut Lauttakylän Lujan Jouko Mahlamäki, joka käytti 7.7 kilometriin aikaa 25.35. Naisista reitin kiersi ripeimmin Kokemäen Tiina Valamaa. Hänen aikansa oli 30.20 ja oikeutti N50-sarjan voittoon.