PJ2013

36. Pori-juoksu kipaistiin keväisessä säässä lämpötilan ollessa nollan kieppeillä. Reitti oli hyvässä juoksukunnossa. Asfalttiosuudet olivat lähes tulkoon kauttaaltaan lumettomat ja jäättömät. Katinkurun ulkoilureitti oli puolestaan hyvin hiekoitettu. Miesten kärkikolmikko Jouko Mahlamäki, Jarno Maimonen ja Joni Saarikoski karkasi jo alkumatkasta omille teilleen. Loppuajoissa puoli tuntia alittaneen kolmikon nopein oli ikämiesten sarjan voittanut 48-vuotias Jouko Mahlamäki. Mahlamäkeä kymmenen vuotta nuorempi Maimonen ylitti maalilinjan toisena ja kilpasarjan nopeimpana. 31-kesäinen Saarikoski saapui maaliin kolmantena miehenä. Naisten sarjan ykkönen oli triathlonisti Johanna Virtanen. Paula Nurmi jatkoi hyviä Pori-juoksuesityksiään sijoittumalla tällä kertaa toiseksi. Anniina Hakala oli kolmas. Tapahtumaan osallistui noin sata kuntoilun ystävää.