Puuvilla juoksu kilpailukutsu 2017

PUUVILLA JUOKSU sunnuntaina 8.10.2017 kello 12:00

Puuvilla juoksu järjestetään sunnuntaina 8.10.2017 ensimmäistä kertaa. Tapahtumapaikka on kauppakeskus ja kaupunkikortteli Porin Puuvilla.

Puuvilla juoksu on sekä kilpailu niille, jotka sitä haluavat että myös mukava tapahtuma, jossa voi kuntoilla yhdessä ystävien kanssa ilman kilpailutavoitteita. Juoksu on loistava mahdollisuus myös työnantajille, onhan työntekijöiden fyysinen kunto erittäin tärkeää työssäjaksamisen kannalta. Sarjavaihtoehtona on puolimaraton 21,095 km sekä neljännesmaraton 10,55 km. Samana päivänä Kauppakeskuksessa järjestetään Lasten olympialaiset. Alueella on tapahtumapäivänä paljon muutakin nähtävää ja koettavaa sekä tietysti noin 60 liikettä avoinna.

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittaumiset 30.9.2017 mennessä Juoksija-lehden ilmoittautumispalvelun kautta. Ennakkoon ilmoittautuneet osallistuvat maastopyörän arvontaan.

Ilmoittautua voi myös sähköpostilla osoitteeseen puuvillajuoksu(at)porinkuntoilijat.fi tai maksamalla osallistumismaksun tilille: FI66 5700 0240 1103 55. Viestiin tarvitaan juoksijan nimi, matka ja paidan koko.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä juoksupäivänä 8.10.2017 kello 8:30 alkaen kauppakeskus Puuvillan areenalla. Jälki-ilmoittautuminen päättyy tuntia ennen oman sarjan lähtöä. Maksu käteisellä.

Sarjat

10,55 km : M/N, M/N40, M/N50 ja M/N 60
Puolimaraton 21,1 km : M/N, M/N40, M/N50 ja M/N 60

Osallistumismaksut

10,55 km : 20€ (Juoksija-kortilla 15€) (sis. paidan)
Puolimaraton 21,1 km : 35€ (Juoksija-kortilla 30€) (sis. paidan)

Jälki-ilmoittautuminen: Kymppi 25€ Puolimaraton 40€ (sis.paidan)

Jänikset

Puolimaratonilla on mukana kolme jänistä, joiden tavoiteajat ovat 1:45, 2:00 ja 2:15.

Paikoitus

Osallistujille löytyy yli 2000 ilmaista parkkipaikkaa kauppakeskus Puuvillan parkkihallissa.

Osannottomateriaalin nouto

Osanottomateriaali on mahdollista noutaa kauppakeskus Puuvillasta lauantaina kello 12:00 – 18:00 välisenä aikana. Osanottomateriaalin voi noutaa juoksupäivänä sunnuntaina kello 8:30 alkaen kauppakeskus Puuvillan areenalta

Huoltopisteet

Puolimaratonin reitillä on 6 huoltopistettä + maalihuolto. Neljännesmaratonin reitillä huoltopisteitä on kaksi sekä maalialueen huoltopiste. Huoltopisteillä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa. 4. huoltopisteellä on tarjolla myös suolakurkkuja. Maalissa osallistujille jaetaan urheilujuomaa, vettä, suolakurkkua ja banaania.

Reitti

Tarkistusmitatut matkat. Juoksun reitti on tasainen ja nopea. Se kiertelee Porin keskustan alueella joen rannalla sekä Kirjurinluodossa. Reitti sijoittuu sekä kevyen liikenteen väylille että yleisten liikenneteiden varteen.

Ensiapu

Maalissa päivystää ensiapuryhmä ja reitillä kiertää oma ensiapuryhmänsä.

Peseytyminen

Pesumahdollisuus on maauimalassa. Luvassa kuljetus kisapaikalta.

Palkinnot

Molempien matkojen nopein mies ja nainen palkitaan erikoispalkinnoin. Kaikkien juoksusarjojen kolme parasta palkitaan. Lisäksi arvotaan kaikkien juoksuun osallistuneiden kesken palkintoja. Kaikille osallistujille jaetaan myös osallistumismitali. Nuorten sarjoissa (T&P 9-15, ei minimaraton) kaikki juoksijat palkitaan myös FunParkin riemurannekkeella!

Alkuverryttely

Ohjattu alkuverryttely lähtöalueella kello 11:40 ennen puolimaratonin lähtöä.

Vakuutus

Jokainen osallistuja osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

Lisätietoja

puuvillajuoksu(at)porinkuntoilijat.fi
puh. 040 5954741

Porin Puuvilla on kaupunkikortteli, jossa historiallinen kulttuurimiljöö yhdistyy ainutlaatuisella tavalla moderniin kauppakeskukseen. Puuvilla muodostaa Satakunnan vetovoimaisimman kaupan, palvelujen, tapahtumien ja tulevaisuudessa myös asumisen keskittymän. Puuvillan kauppakeskuksessa on yli 60 liikettä ja 2000 maksutonta pysäköintipaikkaa. Porin Puuvilla Oy:n omistavat tasavertaisin osuuksin Renor ja Ilmarinen.

Yhteistyössä