hakala

42. Pori-juoksu juostiin sunnuntaina 3. huhtikuuta. Nopeinta vauhtia pitivät Juuso Hakala TuUL 28.50 ja Paula Nurmi KP 38.41.

Tulokset


Vallitsevan infektiotilanteen (Korona/Covid-19) vuoksi THL on pidentänyt yleisötapahtumien rajoituksia toukokuun loppuun saakka. Näin ollen tämän kevään Pori-juoksu on päätetty perua.

Käydään lenkillä, turvavälit pitäen ja pysytään terveenä!

Vallitsevan infektiotilanteen vuoksi Pori-juoksu siirtyy kuukaudella eteenpäin. Uusi päivämäärä on 25.4.2020.

pori juoksu

Pori-juoksu palaa vuoden tauon jälkeen juoksijoiden kalenteriin.

Juoksu toimii hyvin kuntomittarina kahden viikon päässä olevalle Karhu-viestille.

Reitti on perinteinen n. 9 km. Startti on maauimalan ja tenniskenttien välistä lauantaina klo 11.00. Kierretään ensin Karhuhallin takaa ja jatketaan kohti Raumaa kääntyen Pinomäentielle, jota pitkin Katinkurun ampumaradalle asti ja sieltä perinteistä kuntoreittiä pitkin takaisin maauimalassa olevaa maalia.

Hinta ennakkoon 18 e ja paikanpäällä 23 e. 

Maauimalassa on käytössä pukuhuoneet ja juoksun jälkeen pääsee suihkuun & saunaan. Sisältyy osallistumismaksuun!

Ilmoittautumispalvelu


pori juoksu 2018

41. Pori-juoksun reittiä piti hieman lyhentää totutusta umpijäisen tieosuuden vuoksi. Muuten reitti oli edellisvuosista tuttu kulkien pitkin Pinomäentietä ja Katinkurun polkua ollen suurimmaksi osin vapaa jäästä sekä lumesta. 8.4 kilometrin mittaisen reitin kiersi ripeimmin Rauman Joonas Hytönen. Hänen voittoaikansa oli 30.03. Toisena maaliviivan ylitti M50-sarjan voittanut Jouko Mahlamäki ajassa 30.10. Naisista nopein oli JKU:n Pauliina Oksanen. Hänen aikansa oli 33.50.

Tulokset

Kuvia


pori juoksu

Maajoukkuejuoksija Camilla Richardsson testasi kevätkuntoaan aurinkoisessa ja tuulisessa Porissa. Richardsson voitti noin yhdeksän kilometrin tiejuoksun ajalla 31.42. Toiseksi naisten sarjassa sijoittui Richardssonin ystävä ja seurakaveri Vasa IS:ta Jannica Granbacka. Hänen loppuaikansa oli 33.11.
- Harjoittelussani on ollut aika kova määräjakso päällä, joten jalat tuntuivat tänään väsyneiltä, mutta kiva oli juosta harjoituslenkki täällä Porissa. Reitti ja tapahtuma oli oikein mukava, summasi Richardsson kisaansa.
- Viikon kuluttua lähden korkean paikan harjoitusleirille Yhdysvaltain Flagstaffiin. Siellä on jo Oona Kettunen harjoittelemassa ja sinne ovat kanssani tulossa myös Karin Storbacka ja Tuomo Salonen. Vietän siellä kuukauden ja sitten varsinainen kilpailukausi saa alkaa. Ensimmäisenä testinä tulee olemaan Walnutin 10 000m, mutta päälaji on edelleen 3000 metrin esteet ja MM-rajaa lähden nimenomaan hakemaan esteissä, päätti Richardsson.
Miesten kilpailun nopein oli Tampereen Jarno Vikman ajalla 31.30. Noormarkun Nopsan Niklas Erkintalo oli toinen ajalla 34.28.
Perinteiseen tapahtumaan osallistui seitsemisenkymmentä juoksun ystävää. 

Tulokset

Kuvia


Pori-juoksu 2016


Eipä ollut vielä hiihtokausi päättynyt Porin metsässä, kun kauden ensimmäisen juoksutapahtuman lähtölaukaus jo pamahti. Osittain aurinkoinen sää ja muutama aste plussan puolella riittivät tällä kertaa keräämään vähän yli 70 osallistujaa 39. Pori-juoksuun.

Naisten sarjan nopein Paula Nurmi juoksi reilun yhdeksän kilsan matkan aikaan 36.24. 
- Yksin juostuna ei ihan parasta aikaa saa, nopeamminkin on tämä reitti joskus taivallettu, kertaili Paula.
- Jos terveenä pysyn, niin varmaankin SM-puolimaratonin käyn juoksemassa Jyväskylässä, vaikka en ihan Suomen huipuille pärjääkään, sanoi Nakkilan Virettä edustava juoksija, kun kauden tähtäimistä kyseltiin.

Parasta vauhtia miehissä piti jo totutusti Jouko Mahlamäki ajalla 30.47. Nuoremmat eivät tälläkään kertaa 51-vuotiasta Lauttakylän Lujaa edustavaa juoksijaa hätyytelleet.
- Edellisenä talvena alkanut polvivaiva ei onneksi haittaa kovaa juostessa, mutta kolmenkympin hitaiden lenkkien jälkeen pitää pari päivää ontua, totesi Jouko ja paljasti tavoitteistaan sen verran että 50-vuotiaden Suomen ennätys 32.42 houkuttaisi rikkoa, mutta totesi samalla sen olevan kova tavoite. 

Tulokset

Kuvat