pori juoksu

Maajoukkuejuoksija Camilla Richardsson testasi kevätkuntoaan aurinkoisessa ja tuulisessa Porissa. Richardsson voitti noin yhdeksän kilometrin tiejuoksun ajalla 31.42. Toiseksi naisten sarjassa sijoittui Richardssonin ystävä ja seurakaveri Vasa IS:ta Jannica Granbacka. Hänen loppuaikansa oli 33.11.
- Harjoittelussani on ollut aika kova määräjakso päällä, joten jalat tuntuivat tänään väsyneiltä, mutta kiva oli juosta harjoituslenkki täällä Porissa. Reitti ja tapahtuma oli oikein mukava, summasi Richardsson kisaansa.
- Viikon kuluttua lähden korkean paikan harjoitusleirille Yhdysvaltain Flagstaffiin. Siellä on jo Oona Kettunen harjoittelemassa ja sinne ovat kanssani tulossa myös Karin Storbacka ja Tuomo Salonen. Vietän siellä kuukauden ja sitten varsinainen kilpailukausi saa alkaa. Ensimmäisenä testinä tulee olemaan Walnutin 10 000m, mutta päälaji on edelleen 3000 metrin esteet ja MM-rajaa lähden nimenomaan hakemaan esteissä, päätti Richardsson.
Miesten kilpailun nopein oli Tampereen Jarno Vikman ajalla 31.30. Noormarkun Nopsan Niklas Erkintalo oli toinen ajalla 34.28.
Perinteiseen tapahtumaan osallistui seitsemisenkymmentä juoksun ystävää. 

Tulokset

Kuvia